Grote Feesttent Huren 100 Personen

Gepubliceerd apr. 18, 22
6 min read

Opslag Tent

Skippy rent is al meer dan 20 jaar de tentenverhuur specialist voor zowel de zakelijke en de particulieren markt. U denkt eraan om een overkapping of tent te huren? Kies onderstaand een tent om meer informatie te bekijken. We hebben onze tenten onderverdeeld in vele type tenten waardoor het overzichtelijk is welk type tent het beste bij uw evenement past.

Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Elke locatie is anders en daarom komen wij graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

Rekenen jullie transportkosten? De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten. Moet een tent altijd verankerd worden met haringen? Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent.

Partytent Huren Goedkoop

Ik heb de tent maar voor 1 dag mogelijk, kan ik korting krijgen? Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen. Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw? Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw.

Informeer naar de mogelijkheden. Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen? Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek. Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. links over tenten. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden? Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten. Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten? Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid.

Links Over Tenten

LET'S TENT YOUR EVENT! MAX TENTEN MAX Tenten is van origine een hecht familiebedrijf. Een bekend en vertrouwd gezicht op veel festivals en evenementen. Klanten herkennen ons aan onze bijzondere tenten, representatieve en gemotiveerde medewerkers en vooral een sterke service. Bij ons kunt u met een gerust hart uw feesttent huren.

Tent Huren - Reviews, Vergelijken & InformatieIngerichte Huurtent

Ontmoet JNRcon, Tent, hét tentenverhuur-bedrijf dat u meer brengt dan verhuur alleen! Sinds vele jaren bieden wij oplossingen op het vlak van tijdelijke ruimte op maat middels een ruim assortiment aan tenten met vele vormen en afmetingen. Wij zetten de opgedane ervaring graag in en onderscheiden ons door de betrokkenheid met onze afnemers en het project, de sfeer die we weten te creëren, de stijl en afwerking die we hanteren en de kwaliteit en veiligheid van de geleverde producten - feesttent verhuur.

De die we aanbieden bestaan uit genormeerde tentstructuren waarvan de wanden naast zeildoek kunnen worden uitgerust met boogvensters, deuren, glaswanden en harde kunststof panelen. Bovendien zijn de tenten en hallen vaak onderling te combineren tot prachtige onderkomens welke meestal worden geleverd met vloer. Zo kunnen pagode-tenten en aluhallen worden samengevoegd en heuse tentdorpen worden gebouwd.

Tend Tentverhuur - Huur De Aluhal, Pagode Of Stretchtent

WerktentTent Huren? Doe Je Via Tenten Verhuur
Tentenverhuur - Tenten Huren - HuurtentenIngerichte Huurtent

De op- en afbouw van onze tentstructuren wordt snel en efficiënt uitgevoerd. Wij beschikken over eigen transportmiddelen en kunnen snel ter plaatse zijn. Bekijk ons aanbod van punttenten, pagodetenten, spantenten en aluhallen op uw gemak en schroom niet om een vrijblijvende aanvraag of een verzoek tot meer informatie te doen.

Graag tot ziens... Bent u een beursorganisator en bent u opzoek naar de creatieve partner voor het uitwerken van uw beurs? Dan bent u aan het goede adres. JNRcon, Tent levert de benodigde tenten en indien gewenst de totaaloplossing aan voor: decoratie standbouw stroomvoorziening verwarming etc. Wij kunnen u zowel van dienst zijn t.

een kleine of een middelgrote beurs. Of het nu een buiten- of binnenbeurs betreft, een kerstmarkt of een koopzondag voor de plaatselijke middenstand, JNRcon, Tent levert alle benodigde beurstenten of punt-tenten, materialen en diensten - Verhuur tenten en opslagtenten - tentverhuur voor feesten. Daarbij scheppen wij middels event styling voor u de sfeer die u wenst door aanbrengen van de betreffende decoratie, meubilair en lichteffecten - werktent.

Feesttent Evenementtent Huren - Verhuur

Welke tent en welke afmeting voor uw evenement, open dag, bruiloft, buurtfeest of verjaardag het meest geschikt is? Daarover adviseren wij u graag in een vrijblijvend gesprek (Partytent huren goedkoop).

Stretchtenten zijn enorm veelzijdig en worden op verschillende manieren opgezet. Zo wordt er een opvallende vorm gecreëerd. Een stretchtent is de perfecte omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen: van een klein intiem feest tot een groot festival. Hier vind je informatie over tenten. Bij het opzetten van de tent wordt er altijd gekeken naar de individuelen wensen en behoeften van het evenement.

Samen met u creëren we een op maat gemaakt plan voor het plaatsen van de stretchtent.

Tent Huren? Doe Je Via Tenten Verhuur

Zandkleurige evenemententent van 40 meter breed U wilt een evenemententent huren? Kijk niet verder! Wij bieden u een schitterende evenemententent van maar liefst 40 meter breed, elegant en mooi zandkleurig van uiterlijk welke derhalve een bijzondere uitstraling heeft! Dit onderkomen voor evenementen heeft een gesloten kop maar kan ook worden geleverd met een open eindstuk.

Van binnen is de ruime tent diep nachtblauw van kleur en gemaakt van zeildoek dat geen licht doorlaat. Ideaal voor uitgebreide lichtshows en grote videoschermen. Tent huren - Reviews, Vergelijken & Informatie. De evenemententent is 40 meter breed en kan per 15 meter worden verlengd. De maximale lengte bedraagt op dit moment 100 meter, de nok bevindt zich op 16.

De Sahara heeft een riggingcapaciteit van niet minder dan 2. 500 kg per mast. We kunnen spreken van een zeer complete tent met vele mogelijkheden. Neutraal - perfect voor elk evenement De natuurlijke zandkleur doet uiteraard denken aan een uitgestrekte woestijn en de Sahara is daardoor wat betreft de look geheel anders dan tenten uit ons assortiment maar combineert vanwege de neutraliteit uitstekend met andere Van Ham tenten, zoals bijv.

Stretchtent

Grote Tent HurenStretchtent

Samengevat, de Sahara is een buitengewone aanwinst op elk evenement waar het van belang is dat tent en omgeving op elkaar aansluiten. toegankelijk en veilig De festivaltenten kunnen uitgevoerd worden met rolstoeldrempels, bordjes nooduitgang, dubbele deurbruggen en vele extra's. kunnen worden geplaatst, zodat de tent volledig dicht kan blijven en de wind geen vrij spel heeft.

Tekeningen van de diverse afmetingen vindt u onder 'Downloads' en ook het tentboek kunnen wij u digitaal aanleveren (tent huren).

Voor elke gelegenheid heeft De Jong tentenverhuur de juiste accomodatie, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. Al is het voor uw bruiloft, buurtfeest, opening, congres of welk evenement dan ook, wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Hoogwaardige Tenten Voor Evenementen in de buurt.

Feesttent Evenementtent Huren - Verhuur

Voor iedere gelegenheid of project een tent op maat! Kinds Verhuur stelt zichzelf ten doel om een hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Of bel ons gerust, wij staan u graag te woord (Partytent huren goedkoop). Tent huren op maat, Gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen..Gaat u voor een pagodetent, partytent of juist een simpele legertent? Wetskin Tentenverhuur is een tentenverhuurder in Diemen (Amsterdam) met een groot en onderscheidend tentenassortiment. Vertel onze buitenluchtspecialisten meer over uw feest of evenement en zij helpen u met het beslissen over de grootte van de tent en welke tent het meest geschikt is voor uw evenement (Tenten huren voor elk soort evenement).

Meer van Artiesten

Navigation

Home

Latest Posts

Grote Feesttent Huren 100 Personen

Published Apr 18, 22
6 min read

Feest Tentenverhuur Voor De Beste Huurtenten

Published Mar 18, 22
7 min read